Kipinämessun leiri

Siikaniemen kurssikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tervetuloa viettämään viikonloppua Siikaniemen maisemiin tuttujen ja uusien tuttavuuksien seurassa! Kipinämessun ensimmäinen leiri pitää sisällään rentoa leirimeininkiä, opetusta, ylitystä ja yhdessäoloa. Lapsille erillinen ohjelma.

Leirin hinta: aikuiset 40€, 0-3-vuotiaat lapset ilmaiseksi, 4-17-vuotiaat lapset/opiskelijat/työttömät/kotivanhemmat 20€, perhehinta (kaksi aikuista ja lapset) 90€.

Ilmoittautuminen päättyy 4.9., jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Joudumme veloittamaan leirimaksun, vaikka joutuisit perumaan leirin. Poikkeuksena tästä sairastapaukset.

Tarkempi ohjelma julkaistaan Kipinämessun somessa myöhemmin.

Lahden seurakuntayhtymä

Salpausselän diakoniatyön avoin vastaanotto

Diakoniatyön avoin vastaanotto Salpausselän seurakunnan alueella asuville.

Mukkulan kirkko

Mukkulan olohuone

Mukkulan olohuone on tarkoitettu kaikenikäisille yhdessä olemiseen ja keskusteluun

Liipolan seurakuntakeskus

Launeen seurakunnan diakoniatyön vastaanotto ilman ajanvarausta

Voit tulla keskustelemaan diakoniatyöntekijän kanssa asioista, joissa tarvitset apua tai toivot muutosta. Kun tulet vastaanotolle taloudelliseen auttamiseen liittyvissä asioissa, muista ottaa tulo- ja menotositteet mukaan.