Jouluksi kotiin - konsertti

Joutjärven kirkko

Perinteinen varusmiessoittokunnan jouluksi kotiin -konsertti. Glögitarjoilu klo 18 alkaen. Vapaa pääsy!

Tervetuloa konserttiin!

Konsertti Harjun kamarikuoro

Tamperelainen Harjun kamarikuoro esittää kaksi koskettavan kaunista ranskalaista sielunmessua. Gabriel Faurén Requiem (1887 - 1891) ja Maurice Duruflén Requiem (1947) ovat teemastaan huolimatta valoisia teoksia, joiden sävelkieli välittää tunnelmia persoonallisen herkästi ja intiimisti.

JP Leppäluoto "Sielunlintu"

JP Leppäluoto suuntaa marraskuusta lähtien joulukiertueelleen "Sielunlintu". Kokoonpanolla: JP Leppäluoto, laulu, Samuli Erkkilä, kitarat ja taustalaulu, bassot Elias Kahila, sello ja Jani Auvinen, lyömäsoittimet ja rummut

Juhlakonsertti

Lahden seurakuntapoikien soittokunta LSP/Lahden seurakuntien puhallinorkesteri 70 vuotta LSO 10 vuotta