Jouluksi kotiin - konsertti

Joutjärven kirkko

Perinteinen varusmiessoittokunnan jouluksi kotiin -konsertti. Glögitarjoilu klo 18 alkaen. Vapaa pääsy!

Tervetuloa konserttiin!

Ristinkirkko

Häikäisevän kirkas -konsertti

Pekka Simojoki, Mirkka Paajanen, Marja Lehtinen ja Heidi Simelius yhdessä Make Perttilä Bändin kanssa. Konsertti on osa Kristuspäivä 2019 kiertuetta.

Launeen kirkko

Konsertti Auli Särkiö-Pitkänen, Joonas Minkkinen

Lauluja kaipauksesta ja lohdutuksesta. Saksalaista laulu- ja pianomusiikkia. Schubert-Schumann-Mahler-Strauss-Bach Vapaa pääsy, ohjelma 5 €. Tuotto Naisten pankin hyväksi.

Ristinkirkko

Konsertti Harjun kamarikuoro

Tamperelainen Harjun kamarikuoro esittää kaksi koskettavan kaunista ranskalaista sielunmessua. Gabriel Faurén Requiem (1887 - 1891) ja Maurice Duruflén Requiem (1947) ovat teemastaan huolimatta valoisia teoksia, joiden sävelkieli välittää tunnelmia persoonallisen herkästi ja intiimisti.